Van grondwerk tot beplanting

Bij het aanleggen van een tuin zijn onze hoveniers verantwoordelijk voor een breed scala aan taken. Een aantal van de belangrijkste taken zijn:

  • Grondwerk: We bereiden de grond voor door te graven, egaliseren en eventueel drainage aan te leggen.
  • Bestrating: Er worden paden, terrassen, opritten en andere elementen zoals tegels, klinkers of natuursteen aangelegd.
  • Beplanting: Het selecteren, plaatsen en planten van verschillende soorten planten, struiken en bomen volgens het ontwerp.
  • Houtwerk: We bouwen en installeren houten structuren, zoals pergola’s, schuttingen, tuinhuisjes en vlonders.
  • Waterpartijen en verlichting: Eventuele vijvers, fonteinen, irrigatiesystemen en tuinverlichting worden geïnstalleerd om de tuin te verrijken en functionaliteit te bieden.

Hoe lang duurt een tuin aanleggen?

Over het algemeen duurt het aanleggen van een tuin enkele dagen tot enkele weken. Voor eenvoudige projecten met minimale beplanting en bestrating kan het aanleggen enkele dagen in beslag nemen. Dit omvat meestal het grondwerk, bestrating en beplanting. Voor meer complexe projecten met uitgebreide beplanting, bestrating, houtwerk en waterpartijen kan het aanleggen van een tuin enkele weken duren. 

Uiteindelijk is elk project uniek waardoor de exacte duur sterk kan variëren. Naar aanleiding van een uitgebreid gesprek en een analyse van uw tuin kunnen onze hoveniers een realistische inschatting geven over hoe lang het duurt om uw nieuwe tuin aan te leggen. 

tuinaanleg
tuin-laten-aanleggen
hoe-lang-duurt-tuin-aanleggen
hoveniersbedrijf-de-jager-tuinaanleg
kosten-tuin-aanleggen
nieuwe-tuin-laten-aanleggen
wat-kost-een-tuin-aanleggen
hovenier-tuinaanleg
aanleg-van-tuinen
tuin-laten-aanleggen-de-jager
hoe-lang-duurt-een-tuin-aanleggen
kosten-tuin-laten-leggen
van-grondwerk-tot-beplanting

Wat kost het aanleggen van een tuin?

Het kostenplaatje voor het aanleggen van een tuin is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de tuin, het gewenste ontwerp, de materiaalkeuzes en eventuele extra functies zoals bestrating, beplanting en waterpartijen. De kosten van een tuin laten aanleggen kan hierdoor variëren van €400 tot €20.000. Daarom maken we, na een grondige analyse van uw tuin en een uitgebreid gesprek over uw wensen, graag een offerte op maat.

Nieuwe tuin laten aanleggen door Hoveniersbedrijf De Jager

Het aanleggen van een nieuwe tuin is een belangrijke stap voor elke huiseigenaar. Met meer dan 20 jaar ervaring en een passie voor planten, staan onze hoveniers klaar om uw visie om te zetten in een prachtige en functionele tuin. We beginnen altijd met een uitgebreide analyse van uw buitenruimte, waarbij we uw wensen en behoeften in kaart brengen. Vervolgens creëren we een op maat gemaakt tuinontwerp, inclusief beplantingsplan. Na het ontwerp starten we met het grondwerk, waarna de bestrating en beplanting volgen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het laten aanleggen van tuin? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. 

JA, IK WIL EEN GOED TUINADVIES

Neem contact met ons op

info@hoveniersbedrijfdejager.nl

Contactformulier