De taken van een hovenier

Om ervoor te zorgen dat uw tuin het hele jaar gezond, netjes en mooi blijft, voert een hovenier verschillende taken uit tijdens het onderhouden van uw tuin. Enkele van deze taken zijn:

  • Snoeien en trimmen: Bomen, struiken en heggen worden gesnoeid om hun groei te bevorderen, de vorm te behouden en overmatige wildgroei te voorkomen. Voor een verzorgde uitstraling trimmen we ook het gras en eventuele andere beplanting.
  • Onkruid verwijderen: We verwijderen het onkruid om te voorkomen dat het de groei van andere planten verstikt en om de algehele uitstraling van de tuin te verbeteren.
  • Bemesten: Het aanbrengen van mest- en voedingsstoffen om de gezondheid en groei van de bodem en planten te bevorderen.
  • Bestrijding van ziekten: We identificeren en behandelen plantenziekten om schade aan de tuin te voorkomen en de gezondheid van de planten te behouden.
  • Gazon onderhoud: Het gazon wordt gemaaid, belucht en bemest om ervoor te zorgen dat u kunt genieten van een gezond en groen gazon.
  • Seizoensgebonden onderhoud: We voeren specifieke taken uit die gerelateerd zijn aan elk seizoen. Denk bijvoorbeeld aan het planten van nieuwe bloemen in het voorjaar, het opruimen van bladeren in de herfst en het beschermen van planten tegen vorst in de winter. 
tuin-onderhoud-bedrijf
tuin-onderhoud-hoeksche-waard
tuin-laten-onderhouden
Hoveniersbedrijf De Jager in Hoeksche Waard
Hoveniersbedrijf De Jager in Hoeksche Waard

Wat kost het onderhouden van uw tuin?

De kosten voor tuin onderhoud zijn afhankelijk van de grootte van uw tuin, de gewenste frequentie van onderhoud en de specifieke behoeften van onder andere uw beplanting. Daarom is het lastig om vooraf een voorspelling te doen van de verwachte kosten van tuin onderhoud. Onze hoveniers komen graag bij u langs, zodat we een nauwkeurige offerte op maat kunnen maken.

Tuin laten onderhouden door Hoveniersbedrijf De Jager

Bent u op zoek naar een professioneel hoveniersbedrijf in de Hoeksche Waard voor tuinonderhoud? Onze hoveniers staan voor u klaar! We bieden een uitgebreid scala aan onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw buitenruimte er op zijn best uitziet, ongeacht het seizoen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

JA, IK WIL EEN GOED TUINADVIES

Neem contact met ons op

info@hoveniersbedrijfdejager.nl

Contactformulier