Hovenier Klaaswaal

Bent u op zoek naar een ervaren tuinman in Klaaswaal? Dan bent u bij ons – Hoveniersbedrijf De Jager – aan het juiste adres. Wij zijn de ‘hovenier Klaaswaal‘ voor vorm en sfeer. Reeds vele jaren verzorgen wij de tuinen in Klaaswaal. Van begin tot eind kunnen wij u helpen met uw tuin. Van het ontwerpen, het aanleggen en het onderhouden van uw tuin. Met ons beplantingsplan beleeft u weer extra veel plezier aan het tuinieren in uw eigen tuin. De Jager is een tuinman met liefde voor úw tuin. Een persoonlijke benadering vinden wij heel belangrijk, daarom komen wij altijd bij u langs om zo een goed en duidelijk beeld te krijgen van uw wensen, ideeën en de bestaande situatie. Duidelijke afspraken en eerlijke adviezen maken De Jager een betrouwbare vakspecialist. Het leveren van ‘tuinkwaliteit’ staat bij ons bovenaan.
Neem contact met ons op!

Hovenier Klaaswaal: Hoveniersbedrijf De Jager voor vorm en sfeer

Bij de aanleg zorgen we ervoor dat de tuin goed in elkaar zit, bijvoorbeeld dat de bestrating strak en goed ligt, grondverbetering is toegepast en de waterhuishouding op orde is zodat de beplanting optimaal gedijt. Als wij de tuin ook onderhouden kunnen wij zorgen voor een goede begeleiding naar een volwassen tuin waarbij de vorm en verhoudingen behouden blijven zoals ze bedoeld waren in het ontwerp.

U zult De Jager met name tegenkomen in Klaaswaal (Binnenmaas, Cromstrijen, Korendijk, Oud-Beijerland, Strijen, Hoeksche Waard). Maar ook daarbuiten (Rotterdam, Klaaswaal, Dordrecht, Barendrecht) komen wij u graag helpen met alle mogelijke tuinwerkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven, gemeenten, instellingen en woningcorporaties. U kunt bij ons terecht voor de volgende werkzaamheden voor uw tuin:

Tuinontwerp laten maken

Een mooi en doordacht tuinontwerp is de basis voor uw tuin waarvan u jarenlang plezier kunt beleven. Wij gaan uw wensen en ideeën omzetten in een creatief ontwerp die bij u, uw huis en de omgeving past. Om een goed beeld van u en uw tuinwensen te krijgen, komen wij altijd vrijblijvend bij u langs om een goede inventarisatie te maken. Alle elementen die van belang zijn worden uitvoerig met u doorgesproken. Elke tuin is uniek en bijzonder. De Jager kiest voor een persoonlijke benadering. Ook elk tuinontwerp is altijd uniek en op maat. Wij leveren maatwerk. Daarnaast staan kwaliteit, betrouwbaarheid en duidelijkheid hoog bij ons in het vaandel. Een tuinontwerp laten maken door De Jager betekent dat we dit grotendeels ‘samen maken’!

Tuin laten doen

Mocht u overwegen uw tuin te laten doen door een ervaren hovenier, dan krijgt u daar zeker geen spijt van. Hoveniersbedrijf De Jager denkt namelijk met u mee en stemt het tuinontwerp af op uw persoonlijke wensen en uw tuin-mogelijkheden. U kunt bij ons terecht om uw tuin te laten doen voor de volgende diensten: een tuinontwerp, een nieuw beplantingsplan, uw bestaande tuin laten onderhouden, uw tuin (opnieuw) laten aanleggen.

Tuin laten ontwerpen

U kunt ervoor kiezen om uw tuin zelf te ontwerpen, of een ervaren hovenier hiervoor in te schakelen. De Jager denkt altijd met u mee, en past haar advies aan op uw wensen. Een mooie tuin begint bij een goed ontwerp van de tuin. Als u een tuin wilt laten ontwerpen verplaatsen wij ons zoveel mogelijk in u als eigenaar van de tuin. Iedereen is immers verschillend en heeft zijn of haar eigen ideeën en wensen. Wij komen bij u langs en bespreken wij met u wat uw wensen zijn. Wij nemen uw omgeving van uw woning / tuin mee in het ontwerp, en ook de ligging en de architectuur van uw huis. We inventariseren voor ons tuinontwerp ook hoeveel tijd u zelf in uw tuin wilt gaan steken; we passen hierop het ontwerp aan. Het is namelijk voor een ontwerp van belang of u bijvoorbeeld vrijwel alleen wilt leven in uw tuin, of vooral wilt werken in uw tuin. Het onderhoud van uw tuin kunt u (deels) zelf doen, maar ook wij kunnen uw tuin onderhouden. Al deze aspecten nemen wij mee in ons tuinontwerp, en deze bespreken we met u. Indien wenselijk maken we hierop aanpassingen. Of uw tuin nu groot of klein is, wij zorgen voor een passend tuinontwerp. Wij ontwerpen zowel tuinen voor bedrijven als tuinen voor particulieren.

Tuin laten aanleggen

Mocht u al dan niet een tuin ontwerp hebben, De jager kan u in ieder geval helpen met het aanleggen van uw tuin. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen. Of het nu gaat om het aanleggen van een compleet nieuwe tuin, een kleine verandering in de tuin of een gehele renovatie. Uw tuin laten aanleggen kunt u met een gerust hard aan De Jager overlaten. Voorbeelden van diverse elementen van tuinen die we hebben aangelegd zijn: Kleine en grote tuinen, Vijvers en waterpartijen, Diverse soorten beplanting, Sierbestrating, Aanleg van vlonders, Schuttingen, Tuinhuisjes, Pergola’s, Overkappingen, Grondkeringen. Maar belt u gerust als u andere wensen heeft!

In een tuin ontwerp wordt door ons exact aangegeven hoe wij uw tuin inrichten. Dit natuurlijk na voorgaande afstemming van uw wensen hierin. We bespreken vooraf met u hoe u uw tuin wilt laten inrichten. Wij komen dan met ons deskundige advies en jarenlange ervaring voor het goed en mooi en netjes laten inrichten van uw tuin. Na een uiteindelijk tuinontwerp, gaat De Jager uw tuin ook daadwerkelijk voor u inrichten.

Boomverzorging

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van elke boom van jong tot oud. Met onze snoeimethodes komen uw bomen tot bloei. Snoeien van bomen doet De Jager ook. Uw bomen van 1 tot 35 meter hoog worden door ons op een vakkundige manier gesnoeid. Hiervoor maken wij indien nodig gebruik van een klimuitrusting en/of hoogwerker.

Tuinman gezocht Klaaswaal

Zoekt u een tuinman in Klaaswaal en omgeving? Vraag bij ons een offerte aan of bel ons direct. Wij komen bij uw tuin langs en bespreken samen met u uw wensen. Wat volgt is een offerte. Bent u toe aan een hovenier met liefde voor úw tuin? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Tuinieren

Tuinieren kunt u zelf doen, of een ervaren tuinier kan u met onderdelen helpen. U kunt ook sommige delen van uw tuin laten renoveren of laten onderhouden. Tuinieren kunt u prima samen doen met hoveniersbedrijf De Jager. DE hovenier Klaaswaal. Neem contact met ons op voor een fijne groene samenwerking.

Hoveniersbedrijf De Jager in Hoeksche Waard
Hoveniersbedrijf De Jager in Hoeksche Waard
Hoveniersbedrijf De Jager in Hoeksche Waard
Hoveniersbedrijf De Jager in Hoeksche Waard
Hoveniersbedrijf De Jager in Hoeksche Waard
Hovenier Hoeksche Waard
Hoveniersbedrijf De Jager

CONTACT

Neem contact met ons op

info@hoveniersbedrijfdejager.nl

Contactformulier